کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
آماده کردن سطح دندانها با مواد باندکننده: سطح دندانها با مواد باندکننده آماده میشود تا کامپوزیت به خوبی به دندان بچسبد.
نحوه کار پزشک، چقدر روی نتیجه کامپوزیتدندان تاثیر دارد؟
پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.
این ویزیتها به پزشک اجازه میدهند تا ماندگاری و سلامت ترمیم را ارزیابی کرده و در صورت لزوم ترمیمات لازم را انجام دهد.
در مقابل بی توجهی به نحوه نگهداری صحیح و نکات بهداشتی میتواند موجب پوسیدگی دندان کامپوزیت شده و آسیب دیدن زودهنگام روکش شود.
پالیش یا پولیش کامپوزیت، فرآیند نهایی در اجرای کامپوزیت دندان است که هدف آن افزایش براقیت و هموار کردن سطح کامپوزیتها است.
تخصص دندانپزشک به علاوه مهارت و تجربه او در انتخاب بهترین نوع کامپوزیت با توجه به شرایط هر فرد و اجرای بی عیب و نقص کامپوزیت روی دندان تاثیر قابل توجهی در ماندگاری کامپوزیت دندان دارد.
در روزهای اولیه پس از ترمیم، حساسیت دندان ممکن است افزایش یابد. اجتناب از مصرف غذاها و نوشیدنیهای خنک یا گرم در این دوره، میتواند به کاهش این حساسیت کمک کند.
برداشتن اضافات و فرمدهی نهایی با ابزارهای مخصوص: اضافات کامپوزیت برداشته شده و دندانها با استفاده از ابزارهای مخصوص به شکل نهایی مورد نظر فرم داده میشوند.
با این نکات میتوانید بهترین دندانپزشک کامپوزیت در تهران را پیدا کنید.
برای مطالعه کاملتر درباره مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان این مقاله را از دست ندهید.
لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روشهای زیباسازی دندانها هستند که فقط سطح بیرونی دندانها را میپوشانند، در حالی شرایط کامپوزیت دندان که روکش دندان کل تاج دندان را میپوشاند و برای دندانهای آسیبدیده یا پس از عصبکشی مناسب است.
نکته: برای حل مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده میشود.